אורות אשדוד

על גבי בניינים ואטרקציות בעיר אשדוד

תיאום לקבוצות בטלפון:

שירלי- 08-8545210

הפעלה לקבוצות באורות אשדוד 250 ש"ח (לא משנה מספר המשתתפים)

ביוזמת החברה לתיירות אשדוד, עיריית אשדוד ומשרד התיירות, ובהשקעה של מיליוני שקלים – פרויקט "אורות אשדוד" יוצא לדרך, ומעמיד את העיר אשדוד בשורה אחת עם הערים הגדולות בעולם – ברצלונה, פריז, ניו יורק ועוד.

"אורות אשדוד" הוא מסלול טיול אור-קולי שאורכו כ-800 מטרים, שעל הפקתו עמלו למעלה משנה וחצי. המיצג משלב הקרנות וידאו ארט, וידאו מאפינג, אפקטים של תאורה, לייזר, מסכי מים והולוגרמות, אשר יוצר, לראשונה בישראל, מיצג תיירותי קבוע של אורות ואפקטים, שיפעל במשך כל ימות השנה!

מסלול "אורות אשדוד" מתחיל בבניין העירייה, שם יחל מיצג עוצר נשימה על גבי המבנה. סיפור אמנותי ויוצא דופן בדרכו המיוחדת, על העיר אשדוד, הים, הנמל והרב גוניות המיוחדת. משם, אפקטים של אור יובילו את הקהל אל התחנה הבאה – מוזיאון מונארט, שם יוקרן מיצג מרהיב על קירות המבנה, של צלילה אל מעמקי הים.

בתום המיצג במוזיאון מונארט, יטייל הקהל לכיוון פארק ים אשדוד, כשהוא מלווה באפקטים של תאורה שמכוונים את דרכו, ושם לסיום הטיול כולו, ועל גדת האגם בפארק יחווה הקהל את אחד משיאי המיצג- חגיגת וידאו ארט על מסך מים ענק, אשר במהלך חודש יוני ישולב גם עם מזרקת מים משודרגת.

תחנה נוספת אשר מתוכננת ותושלם בהמשך, בתום המיצג במוזיאון, היא בבניין הפסגה בקרבת המשכן לאמנויות, שם מיצג לייזר קופצני על המבנה יהווה נקודת מעבר אל עבר המשך המסלול- פארק אשדוד ים.

הכניסה ללא תשלום!

קרדיט צילום: מייק אדרי