אשדוד מדריך למטיילים
קולינריה 161 בתחילה רק לקח שנת חופש מהחברה, וניסה את מזלו בפתיחת פאב קטן. אחרי שנה חזר לקצא"א, כדי להבטיח את פרנסת משפחתו, אבל החיידק הקולינרי דגדג לו ולא הרפה. הוא החליט לעזוב את העבודה הבטוחה ולצאת לדרך עצמאית. אפילו המנהל שלו בחברה הסתכל עליו כעל משוגע כשהודיע על עזיבה, אבל אידי לא יכול היה להתעלם מהתשוקה האמיתית שפיעמה בו. אז הוא פתח שוב מקום קטן. ואחר כך פתח עוד שישה–שבעה מקומות. ופעם הלך לו יותר ופעם פחות. בדרך, בין לבין, עוד התעוררו אצלו ספקות והתחבטויות, וגם השאלה אם עזיבתו את העבודה בקצא"א הייתה בכלל אידי דגים הבכירה, המיתולוגית והמפורסמת במקום. אבל ההתלבטות לא הייתה רלוונטית – הוא הלך עם האהבה, ועם החיבור לים, ועם האמונה שחייב לקום באשדוד מקום כמו זה שהוא מפנטז עליו. ושמקום כזה גם יצליח. הוא ביקש להתמקצע בתחום שהוא אוהב ומבין בו, דגים ופירות ים, ולכן נסע מפעם לפעם למסעדות בצרפת, הכיר ולמד כיצד הן פועלות, חקר ועבר השתלמויות בקורדון בלו - מבתי הספר הנחשבים בתחום הקולינרי בצרפת. גם היכרותו עם בעל המסעדה התל אביבית המישלנית מול ים, שהיה יבואן דגים לפני שנהיה למסעדן, סייעה לו רבות בהקמת המסעדה שלו. בסופם של סיבובים והסתובבויות הוא אל המקום באשדוד 1995 – הגיע ב שבּוֹ החליט לנטוע את המסעדה שראה בדמיונו. וכך, אחרי הרבה שעות לימוד, סיור, אהבת ים ותוצרתו, התפתחות ועבודה קשה, ועם המון תעוזה, פרפקציוניזם ואמונה, מקום מעוצב, דגה טרייה, תפריט משובח ושירות מעולה — הביקורות הטובות לא איחרו לבוא. 23:00-12:00 , א'–שבת 073-7569513 6 הבושם
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=