אשדוד מדריך למטיילים
קולינריה 167 באחד הערבים עמד על הרגליים כל מלון ווסט בוטיק אשדוד. כולם המתינו לבני זוג צעירים שהוזמנו לבלות במלון את הלילה הראשון שלהם כבעל ואישה אחרי שמיסדו את אהבתם כדת משה וישראל. אנשי הצוות חיכו להם בציפייה דרוכה, מגויסים למטרת הנעמת זמנם של החתן וכלה ומתודרכים עד לאחרון הפרטים; הסוויטה המפוארת במלון, שהזמינו עבורם הוריהם כמתנת כלולות, הוכנה למשעי; הבריזה הנעימה שהגיעה מהים וליטפה את חוף לידו כבר הייתה חסרת מנוחה; ורק המחותנים הצעירים בוששו לבוא. כשעצרה לבסוף הלימוזינה המהודרת בפתח מלון הבוטיק ודלתותיה נפתחו, נזרק לעבר המארחים משפט אחד קטן משני פיות מיוזעים ומאושרים: "סליחה על האיחור, אבל עדיין הבראנץ' המפורסם של אנדיב יחכה לנו מחר בבוקר?" הבראנץ' המפורסם והמפנק של מסעדת אנדיב חיכה להם, ועוד איך. והם ידעו למה הם שואלים עליו, ובשביל מה הם מחכים דווקא לו. הוא כלל, ועדיין כולל — עבור בני זוג צעירים יותר ופחות — בופה פתוח מול הים עם מגוון סלטים, גבינות בוטיק, מיצים טבעיים, מבחר דגים כבושים וחמים, חביתות שונות, פשטידות, טאפאסים וקפה איכותי. אבל בבראנץ' לא נגמר הפינוק. בערבים זוכים באי המסעדה לארוחות גורמה פרי יצירתו של השף אנטולי שפיר, המנצח על מאכלי המטבח הים תיכוני עם הנגיעות האירופיות של אנדיב, וצעירים יותר ופחות שמתארחים כאן בימי שישי זוכים לקבלת שבת לצלילי בוזוקי יווני אופייני באווירה חופשית ומשוחררת. מלון ווסט בוטיק, 21 הטיילת 073-2866806 עד 12:00 ׳ א׳-ה חצות; ו׳ ומוצ"ש לאירועים פרטיים
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=