אשדוד מדריך למטיילים
קולינריה 175 רן ברנס היה בעסקי הגשת שירותים לבר לאירועים ואילו לאבי אהרוני הייתה חנות לממכר משקאות. החנות של אבי מכרה לבר של רן, והשניים עבדו זה עם זה על בסיס כמעט יומי. הקליק נוצר ביניהם. כשהיה ברור להם שהם רוצים להקים יחד משהו משלהם, הם חשבו איך לקחת את זה צעד קדימה ולשלב את עולם הקוקטיילים שרן כל כך אוהב עם עולם היינות שאבי התמחה בו. הם החליטו לפתוח באשדוד מקום שונה מהמקומות שהעיר הכירה עד כה, ואחרי השקעת מחשבה נוספת קיבלו הכרעה: לפתוח מסעדה איכותית עם שתייה בראש טוב, שהדובדבן בקצפת שלה יהיה הופעות חיות ובעיקר מוזיקה בסגנון ספרדי. השניים מצאו מקום מול הים, ואט–אט החלו לבנות אותו מבראשית, במו ידיהם, בלי להיעזר כמעט בבעלי מקצוע. כמי שהגיעו לענף המסעדות עם ידע מוקדם, הם ידעו בדיוק איך הם רוצים שהמסעדה שלהם תיראה וכיצד היא תפעל. כך יצרו את מסעדת החלומות שלהם. הם עיצבו אותה באווירה של פעם, עם בקבוקים תלויים מעל לבר ונרות רבים המאירים בחשכה, ובסגנון ספרדי, עם אריחים ומרצפות בעיטורים קטלוניים, ולהשלמת האווירה גייסו עובדים על טהרת צעירי המקום, ובהם ברמנים מקצועיים, והלבישו אותם בפפיונים. עד ששני החברים גיבשו את אופי המסעדה, היא כבר החלה לקבל חיים עצמאיים משלה ולמכור יין וקוקטיילים איכותיים ומיוחדים, בה בעת שהאוכל תפס בה מקום שולי. במרוצת הזמן המסעדה המרעננת הנטועה בחוף הצפוני התפתחה וצמחה, גויס אליה השף אלעד רובין, המכין ספיישלים על בסיס שבועי, והאוכל הפסיק להיות הנשנוש שליד המשקאות וקיבל את המקום המכובד במגיע לו. היום מוגדרת וינו דל מאר מסעדת שף ים תיכונית ובר יין, אבל צמד השותפים לא נעצר בהגדרות כאלה ואחרות. ;2:00-11:00 ׳ א'–ה שבת - שעה אחרי 02:00 צאת השבת עד 1 מרטין בובר 08-6713588
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=