מסעדת גחלים – מתמחים בבשרים, דגים טריים וסלטים. במסעדה מקפידים על חומרי גלם טריים ואיכותיים, החל בבשר טרי המיושן בתהליך מסורתי של 21 ימי יישון, המשך במוצרי עוף, כבש ודגים טריים, אשר מגיעים מדי יום למטבחה של “גחלים”, וכלה בסלטים שנעשים במקום מדי יום. המוצרים נבדקים ונכנסים למטבח המסעדה רק לאחר קבלת אישור וטרינרי, ואישור משגיח כשרות, המלווה את המסעדה לאורך היום. והכל – תוך שימת דגש
על היגיינה ואיכות ברמה גבוהה. בעיצובה של מסעדת גחלים הושקעה מחשבה ויצירתיות. המקום מציע לאורחים ישיבה ליד שולחנות על כיסאות מרופדים ונוחים, חלל מרווח מאוד, שמאפשר לכולם לבוא וליהנות מארוחה משובחת ואווירה נהדרת. למקום תאורה מקסימה, ריצפה אוריינטלית יפה, תקרה גבוהה, וקירות מעוצבים.