אנחנו הירושלמי
יש לנו את המנות הרגילות , אבל אנחנו מומחים בבישול בוואקום שהוא עוד בחיתולים בארץ,
אנחנו מבשלים אסדו וצלעות בקר ל14 שעות ב82 מעלות , ומרכיבים מהבשר הרח ומתפרק מנה שנקראת שאוורמה ארגנטינאית , אנחנו היחידים בעיר אשדוד שמבשלים בשיטה הזאת , שכל השפים הגדולים בארץ ובעולם משתמשים בא.
בנוסף אנחנו מבשלים גם בשיטה זאת פסטרמה , אסדו על עצם , רוסטביף אנטריקות.
בנוסף אנחנו אחת המסעדות היחידית שישי להם שניצל טבעוני 100%.
מנתח של אבוקדו וללא ביצה .
השניצל אבוקדו הפריך יושב בחלה של שבת עם טחינה לימון כבוש מטבוחה חציל קריספי ופלפל חריף מטוגן .